Vivi & Norbi

Kedves Család és Barátok!

Örömmel szeretnénk Veletek megosztani, hogy a szerelem és az örök kötelék jegyében döntöttünk úgy, hogy összekötjük az életünket. Örülnénk, ha együtt ünnepelhetnénk ezt a különleges pillanatot Veletek a nagy napon, melynek dátuma

2024.09.20. Péntek

Az esküvői honlapunkon megtaláljátok a részleteket, és várjuk a Ti részvételeteket ezen a felejthetetlen eseményen. Köszönjük, hogy részesei vagytok boldog pillanatainknak, és alig várjuk, hogy veletek együtt ünnepelhessünk!

Szeretettel,

Vivi & Norbi

Esküvőnk helyszíne a 

Le til kúria

Cím: 4235 Biri, Fő utca 94.

Menetrend:

15:00 Vendégvárás, majd first look

Vendégek érkezése, welcome falatok, könnyű italok és üdvözlés. 

Kérünk Titeket pontosan érkezzetek!

16:00 Polgári szertartás

Az esküvői ceremónia kezdetét veszi. Megszentelődik a szerelemünk a helyszín kápolnájában.

18:00 Vacsora

Itt gondolunk a különböző ételérzékenységekre, melyet lentebb, a kérdőív kitöltésével tudsz felénk jelezni.

21:30 Tortavágás

Ízek hamarosan…

00:00 Éjféli menü

Éjféli menüre invitálunk Titeket, hogy újult erővel vághassunk bele a hajnalig tartó táncba.

00:30 Buli hajnalig..

A részletek és az időpontok változhatnak, ezért kérjük, kövessétek az esetleges frissítéseket honlapunkon. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!

Ajándék

Aki nászunkra szép ajándékot adna, A reánk szánt összeget tegye borítékba: A legtöbbet ezzel segít nekünk, Támogatva induló közös életünk.

Szállás az esküvő után

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a helyszínen van lehetőség szállást foglalni, azonban ez saját költségen történik. Az esküvőnk helyszíne számos kényelmi lehetőséget kínál, és bízunk benne, hogy ez hozzájárul majd a kényelmes és emlékezetes élményhez. A Le Til kúrián kívül további szálláslehetőségek is rendelkezésetekre állnak a környéken melyekről lentebb tudtok tájékozódni.  Mi ezeket ajánljuk Nektek nyugodt szívvel.

Plusz infó: Mi már Csütörtök délután elfoglaljuk szállásunkat, és a medence parton hangulódunk a másnapi nagy eseményre, amennyiben szívesen csatlakoznátok hozzánk jelezzétek nekünk!

Le til kúria

A kúrián belül összesen 75 fő szállásolható el pótágyakkal, tehát közel az egész násznép házon belül tud elhelyezkedni kényelmes, légkondícionált, LED TV-vel felszerelt szobákban, melynek ára a másnapi reggelit is tartalmazza. A szállások alapvetően 2 fősek, szobától függően pótágyazhatók további 1-2 fővel. Minden pótágy után további 25.000 forint kerül felszámolásra.

Szállás ára : 55.000 Ft /szállás

Amira Apartmanház

Nagykállón található, az esküvő helyszínétől 10 perc autó útra. Ezt a szállást baráti társaságoknak ajánljuk, egy összegben lehet kibérelni. Összesen 8 + 3 fő szállásolható el itt, 4 db 2 ágyas szoba és egy tágas, 3 férőhelyes nappali áll a vendégek rendelkezésére.

Szállás ára összesen: 200.000 Ft

Bogáthy kúria- Nyírbogát

Nyírbogáton található a kúriától 27 perc autóútra. Összesen 21 fő szállásolható el 2 fős szobákban. 

Szállás ára: 26.500 Ft Ft /szállás

A szállásokat érkezési sorrendben menedzseli az esküvőszervezőnk, így érdemes minél előbb lefoglalni a kívánt szobát. További információkkal kapcsolatban is keresd bizalommal Virágot, kinek elérhetőségeit lejjebb találod.

Molnár Virág

Esküvőszervező

Ha bármilyen kérdés merül fel bennetek, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot az esküvőszervezőnkkel.

Részvételedre mindenképpen számítunk!

Az alábbi kérdőív kitöltésével jelezheted nekünk részvételi szándékodat. Kérlek MINDENKÉPPEN töltsd ki