Molnár Virág vagyok sminkes, a Flower Wedding alapítója, esküvőszervezője.

Mivel vállalkozó családból származom mindig is tudtam, egyszer én is megalapítom a saját cégemet. Kicsi korom óta imádtam a szervezést, tervezést, kreatív tevékenységeket. Középiskolai tanulmányaim befejeztével elvégeztem egy sminkes tanfolyamot, azóta töretlen a szakma iránti elkötelezettségem. 

Egyetemi tanulmányaim alatt megismerkedtem az esküvőszervezés varázslatos világával. Ekkor szerettem bele a szakmába, és minden velejárójába. Már akkor éreztem, ez az a terület, amit nekem találtak ki. Sminkes múltammal is tökéletesen harmonizál ez a terület, így bele vágtam és megalapítottam a Flower Weddinget.

Ahhoz, hogy az esküvőtökön minden részlet a helyére kerüljön, fontos egy külső szem, aki mindezt kívülről irányítja. A nászéjszakáig vezető út problémákkal van kikövezve, amik a segítségem által könnyen redukálható. 

"Az az elsődleges, hogy a pároknak lássam az igazi csillogást a szemükben, amikor egy esküvő úgy valósult meg ahogy ők azt szerették volna."

A tervezési idő egy jegyes párral nagyon intenzív, személyes, de felelősségteljes feladat. Nagyon fontos számomra, hogy minden pontosan úgy legyen megtervezve, ahogy a menyasszony és a vőlegény elképzeli – a megfelelő partner segítségével és az adott költségvetés betartásával, a lehető legjobb feltételeket tárgyalva meg ügyfeleim számára. 

A személyes konzultáció és tervezés, valamint az erős csapatmunka mindent lehetővé tesz. Együtt valósítjuk meg álmaid nagy eseményét annak érdekében, hogy 20-30 év múlva is könnyes szemekkel gondoljatok vissza rá.